Pernille har været uddannet lærer i 20 år fra daværende Haslev Seminarium. Hun tog dengang linjefag i dansk, musik, billedkunst og historie. Senere tilføjede hun et linjefag i specialpædagogik og et modul af læsevejlederuddannelse i Skriftsproglige vanskeligheder.

Pernille fortsætter med at bygge på sit CV, da hun i øjeblikket er i gang med uddannelsen til psykoterapeut med udgangspunkt i den neuroaffektive- og kropsterapeutiske tilgang. Pernille har mange års erfaring med undervisning i folkeskolen i flere fag og på alle trin, og har gennem de sidste 8 år arbejdet med elever i specialregi, primært på efterskole. Således har hun stor erfaring med unge med særlige udfordringer, herunder bl.a. dysleksi, autisme, ADHD og andre psykiske vanskeligheder.
På Tappernøje Dagskole underviser Pernille primært i udskolingen i historie, kristendom og dansk. I dansk har hun flere års erfaring med at føre elever til prøve både på 9. og 10. klasses niveau. Derudover sætter hun kursen på skolens faglige test i dansk og matematik. Pernille arbejder ud fra en nysgerrig og anerkendende tilgang til eleverne. Hun har en rolig og omsorgsfuld væremåde, og sætter tydelige rammer for eleverne i undervisningen. I fritiden er Pernille glad for at gå i haven, dyrke yoga, gå i biografen og til koncerter. Fritiden bruges også på at læse både fag- og skønlitteratur.

Pernille har været ansat siden 1. marts 2021.