Ledige stillinger

Tappernøje Dagskole er et privat socialpædagogisk skole- og behandlingstilbud til normaltbegavede udsatte børn og unge, der har brug for et alternativ til folkeskolen.

Vi søger en lærer
  • Har du linjefagene fysik/kemi, tysk og eller musik?
  • Brænder du for at gøre en forskel?
  • Kan du lide at være en del af et lille, tæt team?
  • Kan du tænke både ud af og ind i boksen?
  • Er du anerkendende, stabil og robust?
  • Har du lyst til at gøre undervisningen spændende?

Så vil Tappernøje Dagskole helt sikkert være en arbejdsplads for dig. Enkelte supplerende timer eller fuld tidsstilling er muligt. Kontakt Charlotte Nielsen på 40422359 eller leder@tappernoejedagskole.dk.

Flexjobber eller efterlønner

Tappernøje Dagskole søger efterlønner/flexjobber til afhentning af elever om morgenen. Mødetiden vil være ca. kl. 7.00 og ruten varer 1 time.

Desuden søges efterlønner/flexjobber til lettere havearbejde

(slåning af græs på havetraktor, nedklipning af pil og hæk, samt luge i indkørselsarealet. 1-2 timer pr. uge – afhængig af vejret og årstiden.

Stillingerne kan evt. slås sammen.

Du skal være mødestabil, fleksibel, robust og en god bilist. Ren straffe- og børneattest er et krav.

Kontakt skoleleder Sune Havlykke på 40422359 eller på mail leder@tappernoejedagskole.dk