NYT: Heste-assisterende læring og undervisning for udvalgte elever på Tappernøje Dagskole

15. august indleder Tappernøje Dagskole et tre måneders samarbejde med Askov Ridecenter.

Vores fælles mål vil være, at styrke og udvikle muskulære-, motoriske- og sociale kompetencer, samt skabe en bedre udholdenhed og ikke mindst styrke elevernes koncentrations- og indlæringsevne.

Skolens lærere udvælger enkelte fokuspunkter, som vil blive evalueret undervejs. Der vil være lagt vægt på 3 hovedkategorier: Det fysiske, det sociale og det faglige. Fokuspunkterne vil være individuelle og tilpasset det enkelte barns niveau ud fra zonen for nærmeste udvikling.

I 2015 viste evalueringen af et 1-årigt forløb med ”heste-assisterende læring og undervisning” på Askov Ridecenter flotte resultater for børn med specielle behov.

Vi glæder os enormt til samarbejdet, der i perioden vil afløse skemaets idrætslektioner for de pågældende elever.

Praktisk info: Medbring lange bukser, kondisko eller gummistøvler og overtøj efter vejret, da vi er ude. Vi klæder om på skolen før afgang. Ride-hjelme findes på ride-centeret.

Læs mere om Askov Ridecenter

Askovvej 49, 4684 Tappernøje