Nyhedsbrev August 2017 PDF Udskriv Email
Torsdag, 10. august 2017 13:47

Nyhedsbrev August 2017

I kan tro, vi glæder os til at se jer på mandag d. 14. kl. 9.00-13.00

I år skal vi give en særlig varm velkomst til Jonathan (5. kl.) og Yasmin (7. kl.) samt lærerne Louise, Pia og Janne og Barbara som køkkenassistent. Den 1. september byder vi velkommen til vores skoleleder Sune (se længere nede)

Vi møder kl. 9.00 og spiser lidt morgenmad sammen og hører lidt om jeres sommerferie. Så går vi i de nye klasser og får skemaer mm. Der skal de første dage arbejdes med ”klassens egne regler”, ”trivsel i skolen” og ”personlige mål”

Vi fastholder idræt om tirsdagen og som noget nyt er hold 3 med i et læringsforløb på 3 måneder, hvor vi skal ride i Askov Ridecenter. Der kommer separat besked ud om forløbet, påklædning mm.

Eleverne vil få det nye skema med hjem, når de kommer i skole mandag.

Skolens aktivitetskalender på hjemmesiden er opdateret – hold Jer orienteret :0) og ”like og følg” os på vores officielle Face Book side.

Vi glæder os til et helt suverænt skoleår

Mange solrige hilsner fra lærerteamet

OBS

Onsdag d. 11/10 er der ”klasse-forældremøde” (uden elever) kl. 15.45 til 17.00, hvor Jer, der har det daglige skoleansvar for eleven er indbudt.

Dagsorden vil bl.a. være:

-          Klassens trivsel

-          Primærlærerens opgaver

Tilmelding til mødet hos skolesekretær

Hilsen fra den kommende skoleleder Sune:

Kære elever, forældre og samarbejdspartnere.

Jeg kommer fra en stilling som afdelingsleder på I/S Joanna Skole & Socialpædagogiske Opholdssted, hvor jeg de sidste 8 år, har varetaget det pædagogiske ansvar og givet sparring og rådgivning til de knapt 40 ansatte. Derudover har en stor del af jobbet bestået i at tage kontakt til sagsbehandler samt yde rådgivning til pårørende og forældre.

Jeg har ligeledes en konsulentvirksomhed, SHConsulting, hvor jeg afholder kurser/oplæg i Pædagogisk Magtanvendelse for institutioner, skoler og kommuner. Kurserne omhandler vidensdeling og redskaber vedr. konflikthåndtering.

Det falder mig let at skabe en god og positiv kontakt til andre mennesker. Jeg er seriøs omkring de ting jeg giver mig i kast med, og vil beskrive mig selv som tillidsvækkende. Jeg har altid et godt samarbejde med sagsbehandlere, UU vejledere, forældre osv. Gennem mine efterhånden 16 år inden for socialpædagogikken har jeg dannet mig et bredt erfaringsgrundlag i arbejdet med unge og deres familier.

Privat er jeg bosiddende i Nykøbing Falster, hvor jeg bor med min hustru, Louise, og vores tre fælles børn på 5, 7 og 9 år.

Jeg glæder mig utrolig meget til at lære elever, forældre og personale at kende.

Sune Havlykke