Nyhedsbrev Juni 2017 PDF Udskriv Email
Fredag, 16. juni 2017 04:37

Nyhedsbrev Juni 2017

Kære alle

Sikken en dejlig sommerfest; Det er dejligt, at I bakker op om skolens arrangementer.

Tak for Jeres støtte med køb af lodder og særlig tak til alle de forretninger, der har sponsoreret de mange flotte gaver. Flot fremvisning af ”kort-film” produceret af mellemtrins eleverne og hjemmelavet piratsang af indskolingen – så sejt.

Slutningen af skoleåret 16-17 nærmer sig med hastige skridt. Endnu et spændende år afrundes, hvor udfordringer og succeser gik hånd i hånd. Alt i alt et rigtig dejligt år, hvor super kompetente kollegaer har løftet i flok – en ydmyg tak skal lyde fra ledelsen endnu engang.

Vores 3 FP elever, Mads, Sabrina og Victoria, har klaret sig rigtig flot – stort tillykke herfra og held og lykke til Mads og Sabrina, der fortsætter deres udvikling på Vordingborgskolen efter ferien. I og jeres familier vil bestemt være savnet.

Trine og Benjamin har været ansat i en tidsbegrænset stilling frem til udgangen af juni. Trine har rivende succes i hendes ”tapas-to-go” og skal bruge mange ressourcer der. Benjamin har ligeledes travlt med hans job og passion ”special-effekter” til film, men vi kan glæde os over, at han fortsat vil komme og undervise kreativt/musisk en enkel dag om ugen her på skolen. Helene er vi også heldige at beholde, dog på færre timer, da jobbet som plejefamilie også kræver sit.

Det er en god, stabil og meget kompetent grund-kerne af voksne, der er omkring vores elever igen ved skolestart, der selvfølgelig også inkluderer Helena, Martin.

Bestyrelsen arbejder sammen med Mercury Urval om at finde vores nye skoleleder, som vi regner med at kunne byde velkommen 1. september.

Dato i juni

6.

Sabrina og Victoria FP mundtlig dansk

7.

Mads FP mundtlig engelsk

9.

Sommerfest på skolen 17.00-20.00 (eleverne møder kl. 11.00)

12.

Hold 3 (Søren, Tricia, Glenn og Emil) undervisning på Stevn hele dagen

13.

TILLYKKE til Sabrina. Idræt: Alle svømning.

19.

Oprydning/rengøring af klassen hold 3.

20.

Hele skolen til Gerlev

21.

8.15: Fælles morgenmad og ”afskedsceremoni” for Mads og Sabrina. Formiddag: Oprydning/rengøring hold 1+2, hold 3 til Bredshave. Efter middag: Evaluering af skoleåret og mål for næste år.

22.

Hele skolen til Bon Bonland. Mødetid 9.00- ca. 16.00 Lommepenge 50,- kr.

23.

Sidste skoledag. Mødetid 9.00-13.00. Stjerneløb i Faksinge skov og fælles frokost.

Der vil- kort før skoleopstart – blive sendt en ”velkommen-tilbage-mail” ud til Jer alle. Vi ved dog allerede nu, at vi skal fotograferes tirsdag d. 29. august.

Tusind tak for samarbejdet igen i år. Må I alle få en helt fantastisk sommerferie.

På gensyn mandag d. 14. august kl. 8.00-13.00

De bedste hilsner fra hele banden på Tappernøje Dagskole.

SPONSORGAVER

Tappernøje Dagskole har netop afholdt sommerfest med stort lotteri. Vi takker for den måde, vores elever blev modtaget på i de lokale forretninger og selvfølgelig for de mange flotte gaver. Indtjeningen går ubeskåret til elevrådet.

v  Fætter BR, Næstved

v  Fætter BR, Vordingborg