Undervisningsparat og ”køreregler” for Tappernøje Dagskole

Eleven har spist morgenmad og er udhvilet.
Eleven har ”anstændigt” og praktisk tøj på.
Eleven har taske med indhold med hver dag.
Eleven tilbydes frugt og knækbrød kl. 9.30 og skal ikke selv medbringe noget (medmindre det fx er fra egen have og til alle).
Vi drikker kun vand på skolen (bortset fra ved festlige arrangementer).
Vi har ikke tyggegummi eller slik i skolen (bortset fra prøver eller til fest).
Vi spiser altid med kniv og gaffel og har ikke albuerne på bordet.
Vi har indesko på fra uge 43 til efter påske. Gerne klipklappere, de er nemme for eleven at tage af og på.
Vi ser gerne, at nyhedsbreve, pakkelister osv. læses med eleven i hjemmet.
Ved ture og overnatninger beder vi Jer overholde max. beløbet for lommepenge.
Det er vigtigt, at eleven har et gyldigt pas. Skolen vil gerne have en kopi, hvis vi ikke allerede har det. Tjek med Jeres primær.
Har eleven haft en dårlig aften/morgen, vil primær gerne have en sms eller opkald til lederen mellem 7.30-7.4540 42 23 59
I skal altid henvende Jer, hvis I undrer Jer over noget, eller på anden måde har spørgsmål.
Det er yderst vigtigt, at vi stoler på hinanden og taler sammen. Flere af vores ”børn” er meget dygtige til splitting og jo tættere kontakt vi har,desto færre problemer for alle.
Nyhedsbreve og billeder fra ture vil blive lagt på skolens hjemmeside, hvor I kan ”følge med” Der er også en kalender, hvor I kan orientere jer.
Ved fritagelse fra undervisningen skal primær informeres. Er det mere end to dage, skal lederen give tilladelse.
Alle skolens PC-er er uden chat-adgang mm. Alle skal aflevere mobil hver morgen, hvis de har en. Vi så dog gerne, at disse blev hjemme, hvis eleven ikke har et stort behov for dem efter skole.
Det skal aftales med primær, hvis eleven tager egen I-Pad eller PC med. Skolen accepterer ikke, at der spilles spil på egne PC-er, der ikke er alderssvarende.