THERAPLAY®

Hvad er Theraplay®?

En proaktiv, intensiv, relationsbaseret legeterapi, som er interaktiv, fysisk og sjov. Theraplay benytter sig af følsom og organiserende berøring, tumleleg

og glædesfyldte samspil.

Theraplay fokuserer ikke på barnets faktiske alder, men derimod på barnets følelsesmæssige udviklingsniveau.

Hvem kan have gavn af Theraplay?

Elever der enten er: Følelsesmæssigt tidligt skadede, tilbagetrukket og angstfyldte, udadreagerende og vredesfyldte, udviklingsforsinkede, traumatiserede eller diagnosticeret med ADHD, ODD, PTSD, og eller Autisme Spektrum.

Kort fortalt er Theraplay en intervention, der:

styrker tilknytning, selvværd og tillid til andre igennem glædesfyldt engagement.

er baseret på de naturlige mønstre af sunde interaktioner mellem forældre og barn.

fokuserer på fire essentielle kvaliteter i forældre-barn-relationen: struktur, omsorg, engagement og udfordring.

skaber en aktiv og empatisk forbindelse mellem barn og forældre/omsorgsgiver.

resulterer i, at barnet får et positivt selvbillede og udvikler selvværd, som betyder, at det kan indgå i relationer som positive og givende.

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE